Bemutatkozik a

General Bau 94 Kft.

Bemutatkozás

Cégünk 2017 februárban alakult. Profilunk legfőképp a térkövezés, de emellett a földmunka és épületbontás illetve tereprendezés is a főbb tevékenységeink közé tartozik.

Névjegyünk a minőség. Hisszük, hogy munkáink precizitásának áldozva a profitunkból és időnkből, hosszútávon jóval kifizetődőbb, mint a rövidtávú profit hajszolása. Vállalkozásunk ezen az úton haladva, évről évre duplázni tudta árbevételét, mely elégedett partnereinknek és példaértékű végtermékünknek köszönhető. A térkövezés és térburkolás alapszabálya az előkészítés maximális tisztelete! A földterület megfelelő rendezésre, tömörítése és töltése, hogy az évszakok és a terhelés viszontagságait elviselje a felület hosszú éveken, évtizedeken át! Ebből a szükségletből adódóan földmunkákra és tereprendezésre specializálódott divíziónk, gépparkunk és szakembergárdánk az országban kiemelkedő minőségben képes kivitelezni ezeket a szükségleteket. Tekintse meg további ismertetőinket a Tevékenységeink közt.

Nincs két egyforma munka, ezért kérem vegye figyelembe, hogy telefonban vagy e-mailben csak tájékoztató, becsült árakat tudunk mondani. Az árak többnyire sok tényezőtől függnek, melyek közül a legfontosabbak:

  • a terepadottságok (fás, bokros, lejtős, stb.)
  • a felület nagysága
  • milyen igénybevételnek lesz kitéve a kőfelület
  • milyen formájú és minőségű követ választ
  • a munkavégzés helye (távolság) és határideje
  • az esetleges nagyobb munkagépek bérleti díja
  • esetleges parkolási díjak
  • egyedi, extra kérések

Pontos árat online megkeresésre csak helyszíni felmérésünk alkalmával tudunk mondani.

Reméljük felkeltettük érdeklődését

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek

Filozófiánk

Az időtálló minőség, mely megkülönböztet térburkolást, térburkolástól. Egy vállalat hírnevét a munkája minősége építheti legjobban. Az időtálló, minőségi referencia jóval értékesebb, mint a profitorientáltság!

work tenancy kft sárközi márk

ÜGYVEZETŐ

    Oldalunk egyes elemei sütiket használnak a felhasználói élmény miatt.