Célunk maradandót alkotni

Térkövezés. Földmunka. Bontás.

Térkövezés

A térkövezésről, térburkolásról

Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak vannak szabályai, melyeket be kell tartani ahhoz, hogy hosszú évekig tudjuk élvezni az elkészült munkát. A térkőrakást, a burkolást gondosan kell megtervezni amiben készséggel segítünk. El kell döntenünk milyen terhelésnek lesz kitéve a térkövezés. Más alapkialakítás kell gyagbaulogolights, személyautó és kisteherautó forgalom alá. A térburkolás, térkövezés nagyon fontos része a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell. Ami szintén nagyon fontos az a megfelelő szegélykőválasztás hiszen ez garantálja, hogy semmilyen irányba ne tudjon elmozdulni az elkészült burkolat. Kérjen egy ingyenes helyszíni felmérést, ami nem kötelezi Önt semmire!

Felújítani szeretne? Jó helyen jár, Mi rövid határidővel, több éves tapasztalattal és professzionális eszközökkel vállaljuk már meglévő térköves területek felújítását, bővítését. Kérjen Tolna megyében ingyenes felmérést és személyesen bemutatjuk Önnek a lehetséges megoldásokat.

A már korábban elkészült térkő-felületek javítása, újraépítése sokkal kevesebb időbe kerül, mint az elkészítése volt, ezért töredékáron újjávarázsolhatja a kőburkolatokat. Ne nézze tehát megsüllyedt, gazos, esetleg törött térköveit, hanem kérjen árajánlatot most és rövid határidővel megszépítjük otthonát, üzletét.

Földmunka

Földmunka és tereprendezés

A földmunkák csoportjai külön-külön fontos szerepet játszanak a kivitelezés megvalósításában. A munkálatokat minden esetben a tereprendezés előzi meg. A tereprendezés során megtisztítjuk az épület alaprajzi helyét a felesleges elemektől. Eltávolítjuk azokat a fákat, bokrokat, növényeket, amelyek zavarnák a munka végzését.

A földkiemelési fázis következik. A föld minőségétől függően az alapok és pincetömbök számára függőleges földfalakat alakítunk ki. A lazább szerkezetű talajoknál dúcolás védelme mellett készítjük ezeket. Ha a talaj nem megfelelő teherbírású és túl nagy alapokat kellene építeni, akkor a talajt javítani kell. A talajjavítás végezhető a talaj teljes cseréjével, tömörítéssel, alagcsövezéssel vagy speciális megoldásokkal ( pl.: a talajba nagyfeszültségű áramot vezetnek, vagy folyadékot préselnek a talajszemcsék közé ). A földmunkák alakításához és az épületekben lévő szintkülönbségek megszüntetéséhez feltöltéseket készítünk, melyeket a kellő szilárdság érdekében tömörítünk. A töltés készülhet az épületen kívül és belül.
A tömörítések készülhetnek úthengerrel nagy felületnél, gumihengerrel, döngölőkkel ( kézi, pneumatikus, vagy gépi ) és vibrálással.

Térkövezés nélkül van szüksége tereprendezésre vagy földmunkára? Keressen minket bizalommal!

Bontás

Bontás

Cégünk egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező tereprendezéssel és épületbontással foglalkozó családi vállalkozásból vált ki. Magyar családi vállalkozásként, a 90-es évek óta tevékenykedünk az iparág ezen területén. Legyen szó precíziós vagy beltéri kézibontásról vagy gépi kültéri és magas bontásról. Gárdánk magabiztosan tevékenykedik az építőipar ezen szektorában is, gépparkunk és szakembereink révén bármely bontással, tereprendezéssel kapcsolatos feladattal zökkenőmentesen megbirkózunk. Költséghatékonyságunk kiemelkedő a több évtizedes tapasztalatunknak és partnerhálózatunknak köszönhetően, a szakma minden fortélya a kisujjunkban van.

Speciális igény? Kémények, alpinista megoldással? Műemlék közeli precíziós bontás? Keressen minket bizalommal, nem ismerünk lehetetlent.

Reméljük felkeltettük érdeklődését

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek

Filozófiánk

Az időtálló minőség, mely megkülönböztet térburkolást, térburkolástól. Egy vállalat hírnevét a munkája minősége építheti legjobban. Az időtálló, minőségi referencia jóval értékesebb, mint a profitorientáltság!

work tenancy kft sárközi márk

ÜGYVEZETŐ

    Oldalunk egyes elemei sütiket használnak a felhasználói élmény miatt.